.

Pasqual Cuc Blanc. Bestioles curioses

En Pasqual era un cuc que no destacava precisament per la seva bona educació. Era un cuc orgullós, tafaner i molt burlaner. Eren tantes les històries sobre les bromes i les malifetes d'en Pasqual cap als seus veïns que aquests ja havien desistit d'explicar-les. Per tot això, al jardí s'hi gestava una estranya conspiració.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498014518

Un vespre, mentre en Pasqual dormia com un tronc dins de la seva poma, de sobte, el van despertar unes fortes sacsejades. Els conspiradors agitaven la poma amb alegria fins que aquesta va caure de l'arbre i en Pasqual es va quedar sense casa ni aliment. Aleshores, el cuc va iniciar un recorregut pel jardí buscant un refugi i alguna cosa per menjar. Aquest llarg viatge li ensenyarà a en Pasqual Cuc blanc a ser un millor company, respectuós i bo.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.