.

Ramonet Pare Noel del jardí. Bestioles curioses

Els habitants del jardí de les Bestioles Curioses creuen que en Ramonet és en realitat el Pare Noel. Aquesta confidència, que en un principi només la coneixia en Poll Rostoll, deixa de ser ben ràpidament un secret. I en Ramonet comença a rebre desenes de cartes i llistes de regals per part d'amics i coneguts de tot el veïnatge.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498014495

Primer intenta convèncer a tothom del seu error, però ells fan com si sentissin ploure. Quan els seus amics comencen a desviure's per l'homenet de la barba blanca, aquest comença a agafar-li gust a fer de Pare Noel, tot i que no sigui veritat, i es converteix en un pocavergonya mandrós. Arribada la Nit de Nadal es desespera perquè no té regals pels seus veïns; així que, decideix improvisar alguns obsequis amb els seus trastos i inicia el camí per fer el repartiment previst. Quan arriba a la casa més propera i fa una ullada per la finestra s'adona que els regals ja han arribat. Com reaccionarà el Pare Noel vertader quan es trobi cara a cara amb el seu impostor?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.