.

Rufina Llimaga. Bestioles curioses

Al bell mig de l'hort viu una camperola ben curiosa que s'anomena Rufina Llimaga. Té sempre una gana de llop i la seva gran passió són les cols de tota mena, sempre i quan tinguin fulles tendres per mossegar. Sovint parents, amics i veïns visiten a la Rufina i tots plegats comparteixen taula.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498015270

De vegades fins i tot treia el cap per allà un enorme cargol, una mica rodamón, que aprofitava per escolar la seva closca entre els comensals. Aquest té una gran imaginació i les seves històries sempre treuen de polleguera a la Rufina, que de seguida l'engegava a pastar enciams. Però un dia sembla que les blederies de l'amic cargol es fan realitat i la Rufina descobreix a una criatura que no parava de plorar dins d'una col. Què farà ara ella amb un nadó? Potser el cargol tindrà una idea que permetrà solucionar aquest embolic...

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

Autor

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.