.

Isaac Conill Mag. Bestioles curioses

Un lladre voltava pel jardí. En Ramonet n'estava segur. Les seves pastanagues, els seus enciams i les seves cols desapareixien de l'hort tan bon punt girava l'esquena. Estava segur que un conill era el culpable, i per això va anar a buscar la seva lloriguera, però cau només hi va trobar un barret de copa alta negre i llustrós. De cop i volta, de l'interior del barret va sortir un conill blanc com la neu.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498015973

Aquest va dir-li a en Ramonet que es deia a Isaac, un conill mag. I ambdós van decidir que practicarien una mica de màgia conjuntament, sempre amb la condició de que en Ramonet mai estiraria a l'Isaac per les orelles quan l'agafés. Però la promesa d'en Ramonet al seu nou amic se li va oblidar completament el mateix dia que els dos van presentar el seu espectacle de màgia a les Bestioles. Per aquest motiu, el número es va torçar i es va iniciar una inesperada persecució.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.