.

Alfred Hàmster. Bestioles curioses

A l'Alfred Hàmster, com qualsevol animal de companyia, no li mancava res: tenia una família que l'estimava i li donava de menjar. Quan la família marxava, però, l'Alfred es posava trist, molt trist, perquè ell era l'únic que no podia anar d'excursió. Però un bon dia va decidir d'amagar-se al fons del cistell del menjar i va iniciar el seu primer viatge amb els nens i els seus pares.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498015959

Tan bon punt van arribar, l'Alfred va quedar tan meravellat per la natura d'aquell lloc que es va allunyar dels seus amos i després no va ser capaç de trobar-los. Estava perdut però per sort va trobar a en Ramonet, i aquest li va presentar algunes de les Bestioles. Però l'Alfred s'avorria i trobava molt a faltar la seva llar i la seva gent. En veure'l entristit i sense res a fer, en Marçal el va convidar a esmorzar i junts van anar a un lloc fabulós. Endevineu a qui es va trobar allà?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.