.

En Jordi i el Petit Cavaller a la recerca del pastís reial

El Rei Giralt El Magnífic decideix realitzar una visita al vell castell del Petit Cavaller. Per aquest motiu li sol·liciten a aquest que organitzi una festa on no pot faltar l'especialitat de la cuinera del castell, el seu pastís especial de xocolata, el preferit de la reina. Però la nit abans de l'esdeveniment el pastís reial desapareix. En Jordi, el drac, i el Petit Cavaller decideixen anar a buscar-lo per poder així recuperar el pastís de xocolata més gran del món. Però, renunciaran els bandits salvatges i afamats al pastís sense lluitar?

11,44 €
IVA Incl.
Edición :
Quantity:

Ronda Armitage/Arthur Robins

32 pàg.

28,5 x 25,5 cm

Cartoné

9788498014686

Una nova aventura del Petit Cavaller amb el seu inseparable amic Jordi el drac que encantarà tots els petits i valents cavallers.

 

Autors

 

Ronda Armitage, nascuda a Nova Zelanda, va ser professora de primària a Anglaterra durant molts anys i terapeuta familiar. És autora des de l'any 1977 de diversos llibres infantils d'èxit.

 

Arthur Robins, nascut a Gran Bretanya, és il·lustrador de llibres infantils. Ha estat elogiat per la revista Kirkus Reviews pels seus encantadors dibuixos.