.

Els 7 hàbits dels nens feliços

  • Els 7 hàbits es basen en principis fonamentals que han enriquit la vida humana generació rere generació: responsabilitat, visió de futur, respecte, treball en equip...
  • Mitjançant personatges entranyables i històries molt entretingudes, aquest llibre ensenya als infants els valors i principis perdurables, des d'assumir la responsabilitat de la pròpia vida fins a comprendre la importància de l'equilibri personal.
  • Una filosofia d'eficàcia demostrada que ara s'ofereix als nens.
11,44 €
IVA Incl.
Edición :
Quantity:

Sean Covey/ Stacy Curtis

94 pàg.

21,5 × 28 cm

Cartoné

9788498014013

Als 7 Roures no hi ha ni un sol instant d'avorriment. Ja sigui jugant al futbol amb el conill Saltirons o bé plantant un hort amb la mofeta Violeta, tots els amics estan sempre divertint-se i aprenent alguna cosa nova. Aquestes set històries il.lustrades mostren com es pot viure així gràcies a l'aplicació dels 7 hàbits.

 

Cada conte d'aquest llibre il.lustra un dels 7 hàbits. Al final de cada un hi ha una nota dirigida als pares i educadors (el «Racó dels pares») amb consells per reforçar l'hàbit que s'hi ha treballat. També hi ha una llista de preguntes per formular a la canalla  («I tu, què en penses?») i un seguit de recomanacions perquè els més menuts apliquin els hàbits («Primeres passes»). Al final del llibre es troba un gràfic dels 7 hàbits que mostra com interactuen. Un llibre que no és únicament per nens.

 

Contingut

 

Nota personal per a pares i mestres 8

Coneixeu la colla dels 7 Roures 10

Quin avorriment! Quin avorriment! 13

Ser proactiu

En Ganàpia i l'equip per col.leccionar insectes 24

Pensar en l'objectiu final

En Punxós i l'exercici d'ortografia 35

Fer primer el que és primer

La violeta cultiva un hort 45

Pensar en el benefici mutu

En Saltirons i el caçapapallones perdut 57

Primer comprendre, després ser comprès

Els Teixons Busca-raons 67

Crear sinergia

Paula la dormilega 79

Esmolar la serra

L'arbre dels 7 hàbits 90

Comentari de Stephen R. Covey 92

 

Autors

 

Sean Covey és autor de diversos llibres així com vicepresident sènior d'Innovació i Productes de Franklin Covey. Viu a les muntanyes Rocoses amb la seva esposa Rebecca i els seus fills. Les seves aficiones preferides són anar al cinema, fer exercici físic i explicar històries als seus fills.

 

Stacy Curtis és dibuixant, humorista gràfic i gravador. Les seves obres han aparegut a diverses revistes, diaris i llibres infantils. Viu amb la seva esposa Jann a Oak Lawn, Illinois.