.

La bruixa Brunilda i el seu ordinador

Brunilda s'informatitza: es compra un ordinador, escaneja tots els seus llibres d'encanteris, els tira a les escombreries i es prepara per dur una intensa cibervida. Donarà un bon resultat l'aplicació de les arts informàtiques a les arts de la bruixeria? Sembla que el seu gat Bru no és massa partidari de la nova afició de la Brunilda, i a més a més tampoc li fa cap gràcia que aquesta no li deixi jugar amb el ratolí. Però en Bru no es conforma fàcilment: una nit s'apropa a l'ordinador i, ABRACADABRA, el fa desaparèixer. Com s'ho farà ara la bruixa Brunilda si ja no té ni ordinador ni llibre d'encanteris?

12,40 €
IVA Incl.
Quantity:

Valerie Thomas/Korky Paul

28 pàg.

21,5 × 28 cm

Cartoné

9788498010992

Una nova aventura de la simpàtica bruixa Brunilda i el seu inseparable gat Bru. Els més de 5 milions de llibres venuts confirmen l’indubtable èxit d’aquesta original bruixa entre el públic infantil.

La bruixa Brunilda és un atractiu personatge que sempre es troba involucrat en situacions d’allò més còmiques i que en comptades ocasions els seus poders màgics li fan algun tipus de servei. Els encanteris normalment li comporten conseqüències inesperades, i justament aquest fet és el que fa que les seves històries resultin tant divertides per al públic infantil.

Autors

Valerie Thomas, nascuda a Austràlia, va impartir classes a primària i secundària tan a Anglaterra com al seu país, abans de dedicar-se a l’escriptura. El 1986 va rebre l’encàrrec de l’editorial Oxford University Press d’escriure el primer llibre sobre la bruixa Brunilda, i des d’aleshores s’ha convertit en una sèrie de gran èxit que ha estat traduïda a nombrosos idiomes.

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l’any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s’hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.