.

Arri, Brunilda!

La bruixa Brunilda té molts talents, se'n surt prou bé al volant d'un flamant cotxe quan ella i en Bru decideixen marxar de vacances i realitzar una ruta misteriosa, al jardí de casa seva quan reben la visita dels nens i nenes de l'escola per veure les plantes i les bestioles, a la cuina al convidar al seu cosí Norbert i els seus oncles per prendre el te o a l'hípica quan la Brunilda decideix que vol tenir un cavall i participar en curses.

5,72 €
IVA Incl.
Edición :
Quantity:

Laura Owen/Korky Paul

96 pàg.

13 × 20 cm

Rústica

9788498015713

Quatre noves històries, senzilles de llegir i molt divertides, de la bruixa Brunilda i el seu fidel gat Bru.

 

La bruixa Brunilda és un atractiu personatge que sempre es troba involucrat en situacions d’allò més còmiques i que en comptades ocasions els seus poders màgics li fan algun tipus de servei. Els encanteris normalment li comporten conseqüències inesperades, i justament aquest fet és el que fa que les seves històries resultin tant divertides per al públic infantil.

 

Contingut

 

La Brunilda es motoritza 7

La vareta pansida de la Brunilda 29

El te familiar de la Brunilda 53

Arri, Brunilda! 75

 

Autors

 

Laura Owen és el pseudònim de la Pippa Goodhart, un reconeguda i guardonada autora britànica de llibres infantils i juvenils.

 

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l’any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s’hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.