.

La Brunilda diu «Lluííís!»

A la Brunilda li encanten els reptes! Pot enfrontar-se a un follet de les dent rondinaire que li canvia la seva dent por un enorme ullal; pot tocar en una orquestra; ocupar-se de les puces del seu gat Bru per poder presentar-lo, ben elegant i engalanat, al concurs anual de gats de bruixes, o inclús sotmetre's a un canvi d'imatge...

5,72 €
IVA Incl.
Edición :
Quantity:

Laura Owen/Korky Paul

96 pàg.

13 x 20 cm

Rústica

9788498016048

Quatre noves històries, senzilles de llegir i molt divertides, de la bruixa Brunilda i el seu fidel gat Bru.

 

La bruixa Brunilda és un atractiu personatge que sempre es troba involucrat en situacions d’allò més còmiques i que en comptades ocasions els seus poders màgics li fan algun tipus de servei. Els encanteris normalment li comporten conseqüències inesperades, i justament aquest fet és el que fa que les seves històries resultin tant divertides per al públic infantil.

 

Contingut

 

La Brunilda i el follet de les dents 7

Brunilda males puces 29

La Brunilda, la bruixa orquestra 53

La Brunilda diu «Lluííís!» 75

 

Autors

 

Laura Owen és el pseudònim de la Pippa Goodhart, un reconeguda i guardonada autora britànica de llibres infantils i juvenils.

 

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l’any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s’hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.