.

La Brunilda diu «Alto!»

Què pot sortir malament, si la Brunilda pren les regnes i assumeix el control? Doncs que no pararà d'embolicar la troca, tan aviat és una manaire com es disfressa per poder participar en una marató popular; els mobles se li rebel·laran al buscar solucions pels mateixos a casa o fora d'ella; coneixerà a una senyora tafanera que ho vol saber tot sobre la seva vida privada, i es vestirà amb un uniforme per regular el trànsit... i es trobarà amb una autèntica zebra travessant el carrer!

5,72 €
IVA Incl.
Edición :
Quantity:

Laura Owen/Korky Paul

96 pàg.

13 x 20 cm

Rústica

9788498016055

Quatre noves històries, senzilles de llegir i molt divertides, de la bruixa Brunilda i el seu fidel gat Bru.

 

La bruixa Brunilda és un atractiu personatge que sempre es troba involucrat en situacions d’allò més còmiques i que en comptades ocasions els seus poders màgics li fan algun tipus de servei. Els encanteris normalment li comporten conseqüències inesperades, i justament aquest fet és el que fa que les seves històries resultin tant divertides per al públic infantil.

 

Contingut

 

L'animal de companyia ideal de la Brunilda 7

Brunilda la traçuda 29

El dinar escolar de la Brunilda 53

La Brunilda bada 75

 

Autors

 

Laura Owen és el pseudònim de la Pippa Goodhart, un reconeguda i guardonada autora britànica de llibres infantils i juvenils.

 

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l’any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s’hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.