.

Òliba Andròmina. Bestioles curioses

L'Andròmina és una bruixa que fa realitat el somni del tímid Llangardaix Banyabaix convertint-lo en un drac amb ales que treu foc per la boca. En Banyabaix ara és un llangardaix feliç amb el seu nou aspecte. Però al matí següent, quan en Banyabaix surt a passejar pel jardí, els seus amics no el reconeixen i fugen espantats.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498013283

En Banyabaix s'adona de que el jardí no és un lloc adequat per un drac i li demana a l'òliba que li retorni el seu cos original en forma de llangardaix.

 

Les Bestioles Curioses poblen un màgic jardí creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens portarà a viure una divertida aventura a través del seu afany per a descobrir el món, aprendre a conviure i a ser solidaris amb els altres, o simplement ens faran riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.