.

Jove per sempre

  • Des de la seva aparició l'any 1974 a l'àlbum Planet Waves, «Forever Young» ha estat una de les cançons més populars d'en Bob Dylan.
  • En aquest llibre el guardonat artista Paul Rogers ens ofereix una nova interpretació de la seva lletra.
  • Amb imatges inspirades en les cançons més clàssiques de Dylan, així com en importants capítols de la seva vida, aquest és un tribut directe i sincer a un himne que mantindrà el seu missatge jove per sempre.
5,72 €
IVA Incl.
Edición :
Quantity:

Bob Dylan/Paul Rogers

32 pàg.

27,5 x 25,5 cm

Cartoné

9788498014

"Vaig escriure «Forever Young» a Tucson. La vaig escriure pensant en un dels meus nois i sense voler ser gaire sentimental. Les frases em van venir soles. Van ser escrites en un minut, i així és com la cançó va sorgir. Realment no volia escriure-la (buscava quelcom diferent). La cançó es va escriure sola. Algunes cançons són així." Bob Dylan

 

“Escoltar quasi tots els àlbums d'en Dylan mentre creava les il·lustracions per a aquest llibre em va donar temps per a pensar en les persones que el van inspirar, i com la seva vida ha inspirat tanta gent. Aquests dibuixos inclouen imatges de la vida i les lletres de cançons de Dylan. Algunes són òbvies i d'altres pretenien amagar cert misteri. Per tant, agafeu alguns àlbums de Dylan, seieu, escolteu les lletres, mireu el llibre i vejam què podeu trobar.” Paul Rogers

 

Autors

 

Bob Dylan és un dels cantants i intèrprets més alabats i aplaudits de tots els temps. La seva especial visió de la música va despertar l'atenció del públic per primera vegada l'any 1960, quan va passar a ser una espècie de cronista de la consciència americana i del malestar cultural. La seva destacable carrera en el món de la música i de la literatura continua encara actualment.

 

Paul Rogers és l'il·lustrador del llibre de Wynto Marsali Jazz ABC. A més a més d'haver il·lustrat llibres per a nens, ha creat imatges pel New York Times, Pixar Animation Studios, el New Orleans Jazz & Heritage Festival i la Super Bowl de la NFL.