.

Juga i diverteix-te amb els adhesius màgics de la Brunilda!

T'agradaria fer una mica de màgia amb els adhesius de la bruixa Brunilda i el Bru, el seu gat? En aquest llibre trobaràs molts dibuixos de la Brunilda i el Bru. Observa bé les imatges i veuràs que, sigui a casa o de viatge, vagin allà on vagin, sempre hi falta alguna cosa. Col·loca els adhesius al lloc on correspongui i... Abracadabra!, et sortirà un dibuix perfecte.

7,60 €
IVA Incl.
Edición :
Quantity:

Valerie Thomas/Korky Paul

24 págs.

21,5 x 28 cm

Rústica

9788498016116

Els adhesius es poden posar i treure tants cops com desitgis. Així doncs, si en tens cura, els podràs fer servir una infinitat de vegades! També són ideals per decorar els teus dibuixos, quaderns, motxilles, estoigs... El que tu vulguis! Que et diverteixis!

La bruixa Brunilda és un atractiu personatge que sempre es troba involucrat en situacions d’allò més còmiques i que en comptades ocasions els seus poders màgics li fan algun tipus de servei. Els encanteris normalment li comporten conseqüències inesperades, i justament aquest fet és el que fa que les seves històries resultin tant divertides per al públic infantil.

Autors

Valerie Thomas, nascuda a Austràlia, va impartir classes a primària i secundària tan a Anglaterra com al seu país, abans de dedicar-se a l’escriptura. El 1986 va rebre l’encàrrec de l’editorial Oxford University Press d’escriure el primer llibre sobre la bruixa Brunilda, i des d’aleshores s’ha convertit en una sèrie de gran èxit que ha estat traduïda a nombrosos idiomes.

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l’any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s’hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.