.

Artús Papallona de Llum. Bestioles curioses

Cada nit, Artús Papallona de Llum encén la seva llanterna i, des de l'aire, dóna una ullada al parterre on viuen les Bestioles Curioses; no és estrany que s'hi trobi alguna bestiola perduda, que ajuda a tornar a casa seva. Durant una d'aquestes rondes nocturnes, l'Artús, tot trist, confessa a una rosa el seu desig de trobar una flor que l'estimi, i a la qual ell també estimi.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 págs.

19,5x19,5 cm

Cartoné

9788498016383

És en aquest moment que la Cuca Dellum, commoguda per la pena de l'Artús, entra en escena. Li acabarà regalant l'estel que té a la punta de la vareta, però també li deixarà ben clar que n'ha de tenir molta cura. Quin secret amagarà aquest estel? Què en farà, l'Artús, quan descobreixi què amaga?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.