.

Marçal Pardal. Bestioles curioses

En Marçal és el més atrevit d'una colla de pardals, i també el més bromista. Un dia, en apropar-se a la casa del follet, se li va acudir una idea per divertir els seus amics amb les seves malifetes. Es va posar el vestit verd i el barret vermell d'en Ramonet i, entre saltiró i saltiró, es va encimbellar per l'arbre on es trobaven els seus companys.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 págs.

19,5x19,5 cm

Cartoné

9788498016390

En Marçal va començar a imitar en Ramonet, gesticulant amb molta gràcia i brandant el cap tota l'estona. Tots no podien parar de riure, fins que van aparèixer les gallines i un gall d'allò més enfadat, a qui en Marçal havia arrencat d'una estirada la seva ploma més llampant. Què farà en Marçal per desfer-se del gall? I en Ramonet com reaccionarà quan sàpiga que hi ha algú que es fa passar per ell?

 

Les Bestioles Curioses poblen un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per a descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.