.

La fàbrica del cos humà

  • Coneix els treballadors de la fascinant fàbrica del cos humà! Estirant tendons, repartint sang i llançant saliva, aquests operaris treballen de valent nit i dia perquè aquesta màquina meravellosa que és el cos humà no s'aturi mai.
  • Baixa per les artèries i remulla't a l'estómac; vigila, no prenguis mal a la boca ni et quedis enganxat als mocs del nas! Busca en Pep Espetec, l'esquelet, i cada vegada que el trobis guanyaràs una neurona. Però alerta, que sap amagar-se molt bé!
  • Posa't les botes i el casc i entra-hi ara mateix!
14,33 €
IVA Incl.
Quantity:

Dan Green/Edmond Davis

48 págs.

24 x 30 cm

Cartoné. Inclou un pòster desplegable

9788498016543

Benvinguts a la fàbrica del cos humà! Amb aquest llibre podràs llançar-te per una muntanya russa apassionant, formada per totes les peces, aparells i engranatges que fan funcionar el teu cos i el mantenen en forma. Descobriràs que cada part de tu és una secció molt atrafegada, on una pila de curiosos operaris i màquines diverses no descansen ni un moment.

 

Inclou recorreguts pels deu grans sistemes orgànics: respiratori, immunitari, cardiovascular, digestiu, reproductor, nerviós, excretor, endocrí, musculoesquelètic i el de la pell, pèl i ungles.

 

Contingut

 

Introducció 4

El cervell 6

Els ulls 8

Les orelles 10

El nas 12

La boca 14

El sistema endocrí 16

La pell, el pèl i les ungles 18

El cor 20

La sang i la circulació 22

El sistema immunitari 24

Els ossos i les articulacions 26

Els músculs 28

El sistema nerviós 30

Els pulmons 32

El fetge i la vesícula 34

Els ronyons i la bufeta de l'orina 36

La digestió 38

La reproducció 40

L'embaràs 42

Curiositats 44

Vocabulari 46

 

Autors

 

Dan Green va cursar un màster en Ciències Naturals a la Cambridge University, és periodista i redactor de temes científics, amb una enorme habilitat per comunicar-los al gran públic. És autor de nombrosos títols sobre ciència.


Edmond Davis va estudiar disseny a la dècada de 1980 i des de llavors ha desenvolupat la seva carrera com a il·lustrador. És un apassionat del dibuix tècnic i del subgènere de la ciència ficció Steam Punk.