.

Mitopèdia. Una encilopèdia de criatures mítiques i les seves històries màgiques

  • El món dels éssers mitològics és ple de misteri i de màgia.
  • Has sentit mai a parlar d'Anansi, l'aranya transformista de l'Àfrica occidental? O del Tanuki, una espècie de gos amable però entremaliat del folklore japonès?
  • Amb aquesta enciclopèdia com a guia, emprendràs un viatge màgic en què coneixeràs multitud de criatures fabuloses i llegendes d'arreu del món.
21,15 €
IVA Incl.
Quantity:

Good Wives and Warriors

128 págs

22,5 x 29 cm

Cartoné

9788418075513

También disponible en E-book >>

ISBN: 9788418459931

Precio: 10,99

Els mites i les llegendes són antigues històries tradicionals que han anat passant d'una persona a l'altra, sovint generació rere generació. Aquestes narracions expliquen històries d'éssers màgics i misteriosos que viuen entre nosaltres. Alguns d'aquests éssers es podrien confondre amb animals comuns com les llebres, els cavalls i els esquirols, però a vegades es delaten quan parlen, canvien de forma, llancen encanteris o, de sobte, creixen fins a aconseguir una dimensió gegant. D'altres són d'aparença fantàstica i és més fàcil descobrir-los, per exemple, els dracs i els unicorns, el basilisc amb el seu verí mortal o la immensa serp irisada, que no se separa de l'aigua.

Per què s'expliquen aquestes històries? Algunes ens adverteixen de criatures terrorífiques com el Grootslang, meitat serp meitat elefant, mentre que altres simplement ens entretenen. Sovint aquestes interessants històries ajuden a explicar com les coses han arribat a ser el que són ara: com l'ocell del tro crea les tempestes o com Anansi, el déu aranya, va transmetre les històries als éssers humans.

Contingut

El món mític 7

Mapa del món 8

LES AMÈRIQUES 10

EUROPA 38

ÀFRICA 64

ÀSIA 84

OCEANIA 116

Autors

Good Wives and Warriors és una associació creativa que van fundar Becky Bolton i Louise Chappell quan van acabar els estudis a la Glasgow School of Art. El seu enfocament experimental i de col·laboració pel que fa a la il·lustració i a la instal·lació els ha portat a presentar exposicions i també un ampli ventall de projectes arreu del món. Són autores de Viatge al País de las Meravelles i Viatge al Món de Shakespeare.