.

Els supervehicles. Primers descobriments

  • Ni-no! Ni-no! El camió vermell circula a tota velocitat. Són els bombers. Però, on van? Aixeca les solapes i veuràs com apaguen el foc llançant l’aigua sobre les flames.
  • També trobaràs altres vehicles d’emergència: l’ambulància, el cotxe patrulla de la policia, la motocicleta de la policia... I més endavant el camió de neteja i el seu emocionant abocador automàtic, la pala excavadora que treballa a l’obra i el tractor, així com tot tipus de maquinària agrícola...
  • Mirant sota les solapes i fent girar les petites rodes passe d’una sorpresa a la següent: la pala telescòpica, el camió ramader, la recol.lectora... Quin vehicle t’agradaria conduir?
14,90 €
Impuestos incluidos
No disponible.

Kiko (Nicholas Archieri)

10 pàgs.

17,5 x 17,5 cm

Cartoné

9788417254551

Un llibre il·lustrat amb solapes per despertar la curiositat dels més petits i ensenyar-los les seves primeres paraules.

Autora 

Kiko (Nicolas Archieri) és grafista i il·lustrador per a la premsa i l’edició d’obres per a la joventut. Col·labora regularment amb Astrapi i és autor de nombrosos llibres de fi cció, així com documentals per a Milan, Gallimard, Toubillon i Fleurus. Viu a París.