.

L'illa de Hoakes

  • Henry Hoakes ha desaparegut i el parc d’atraccions de l’illa està en greu perill.
  • Aquest quadern, un recull precipitat d’anotacions fetes en el seu diari, notes, endevinalles i pistes, és l’única clau per descobrir el que li ha passat a Henry i detenir els promotors sense escrúpols que volen acabar amb el parc.
  • Resol els trencaclosques i descobreix claus i pistes mentre viatges per l’illa en una missió en la que t’ajudaran Rita i la resta dels animals parlants que hi viuen. És una carrera contra el temps que només un expert en trencaclosques pot guanyar!
4,95 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Helen Friel / Ian Friel

64 Págs.

18,5 x 21,5 cm

Cartoné

9788417254230

Aquesta enginyosa i immersiva aventura de trencaclosques inclou un mapa desplegable de l’Illa de Hoakes i una lupa vermella especial que has de fer servir per descobrir missatges secrets i pistes.
Pots resoldre el misteri i salvar l’Illa de Hoakes? Comptem amb tu!

Autors

Helen Friel es dedica a l’enginyeria del paper i de la il·lustració, després de graduar-se en Disseny Gràfi c per la Central Saint Martins de Londres. El seu treball s’ha publicat a Elle Decoration, The Telegraph, The Metro, Computer Arts i Paper Cut.

Ian Friel, graduat de les universitats de Lancaster i Leicester, ha treballat durant 30 anys en l’àmbit museístic. És escriptor freelance, historiador i assessor de museus. També imparteix conferències, organitza circuits guiats i escriu sobre temes de ficció i històrics.