.

Petits exploradors de l'espai

  • Soc l’espai. Ho soc tot, i soc a tot arreu. I tu, jove explorador, ets d’allò més especial…
  • Coneix els estels, els planetes, els coets i els astronautes en aquesta magnífica introducció a l’espai, i t’adonaràs de com de meravellosos són l’univers, la vida i el món que ens envolta.
  • Surt a mirar el cel de nit! L’espai ens envolta, però ... quant sabeu d’ell? Per on hem de començar?

      També en castellà https://blume.net/infantil/1825-pequenos-exploradores-espaciales-9788417757069.html

16,25 €
IVA Incl.
Quantity:

Steve Parker/ Andrea de Santis

48 pàgs.

24 x 28 cm

Cartoné

9788417757076

Un llibre per a joves exploradors dissenyat per sorprendre’t davant el gran univers que ens envolta. Abarca temes com ara estels, planetes i llunes, juntament amb conceptes bàsics com la gravetat o informació sobre com els astronautes poden menjar i dormir a l’espai; cada pàgina ens porta a través de les complexitats de l’univers mitjançant un estil fresc i original.

Es tracta d’una obra espacial que no només ensenya als nous exploradors sobre el que es pot trobar allà fora, sinó que també serveix com a recordatori de lo especials que som aquí a la Terra. Comencem amb l’enormitat del big bang i viatgem des del més gran i inconcebible fins el més petit, el més espectacular de l’univers: el petit ésser humà que sosté aquest llibre entre les seves mans.

Contingut

L’espai 2
Els estels 4
Les constel·lacions 6
Les galàxies 8
El Sol 10
El sistema solar 12
Els asteroides i els cometes 14
Els coets 16
L’Estació Espacial Internacional 20
Els astronautes 22
La Lluna 26
Aterratge a la Lluna 28
Deixalles espacials 30
Vida extraterrestre 32
El planeta Terra 34
Tu 36

Autors

Les boniques il·lustracions renderitzades d’Andrea de Santis desperten la curiositat i la imaginació, mentre que el senzill text d’en Steve Parker crea una sensació de sorpresa i dona importància a l’apreciació del que significa formar part del complex sistema de l’univers.

Andrea de Santis és un il·lustrador i dissenyador gràfic resident a Ascoli Piceno, Itàlia. El seu estil gràfic contemporani li ha proporcionat diversos encàrrecs per a publicacions internacionals, animacions i dissenys de portada.

Steve Parker és un especialista del món natural i de les ciències en general. És llicenciat en Zoologia i membre científic sènior de la Societat Zoològica. És coautor i editor de més de 300 títols de divulgació.