.

El meu gosset vol fer ballet

  • «El meu gos no és com els altres gossos. No fa coses de gos. No fa pipí als fanals, ni es grata les puces, ni beu aigua del vàter. No, al meu gos li agrada la música, la llum de la Lluna i caminar sobre les puntes de les peülles. És que el meu gos creu que no és un gos... El meu gos creu que és un ballarí!»
  • A una petita nena li encanta el ballet! I al seu gos Biff, també. Però tothom insisteix que els gossos no ballen ballet. Fins que Biff es cola en una actuació professional en què la ballarina pateix una caiguda; el gosset aconsegueix fer-se càrrec de la situació i salvar el dia!
  • Un conte optimista sobre un gosset amb una gran personalitat, l’amor de la nena per la seva mascota, i amb un missatge bonic: pots ser el que vulguis ser, no deixis que altres dictin els teus somnis.

També en castellà

12,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Anna Kemp / Sara Ogilvie

32 pàgines

26 x 26 cm

Cartoné

9788419499462

Autores

Anna Kemp és professora de literatura contemporània francesa a la Universitat d’Oxford. És autora d’altres llibres infantils i juvenils, entre ells El cavaller Reineta i El meu rinoceront també menja creps (Blume).

Sara Ogilvie és una il·lustradora escocesa que treballa com a freelance tant en l’àmbit editorial com en el del disseny i la publicitat. És autora d’altres llibres infantils i juvenils, entre ells El cavaller Reineta i El meu rinoceront també menja creps (Blume).