.

Amb què ens sorprendràs avui, Mare Natura?

  • Durant tot l'any, la Mare Natura està molt ocupada: creant núvols perquè plogui, preparant un esquirol perquè amagui fruita seca per al fred hivern o guiant un pollet en el seu primer vol per mig món. 
  • Esbrina què està fent ara mateix, a tots els racons del món, a través de 48 històries sobre els interminables cicles de la natura. 
  • Aquest tresor exquisidament il·lustrat ens ofereix els relats més impressionants i meravellosos de la història natural. 

Versió en castellà

22,00 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Lucy Brownridge / Margaux Samson Abadie

112 pàgines

26 x 30,5 cm

Cartoné

9788419785602

Organitzat al voltant del cicle complet d'un any del calendari, el capítol de cada mes presenta quatre històries, cadascuna d'una part diferent del món, per mostrar que mentre en algun lloc és ple estiu, en un altre lloc són a ple hivern, i que en alguns la sequera és preponderant i en altres és la pluja la que impera.

Un llibre d'esdeveniments que, any rere any, tenen lloc davant dels nostres ulls.

Contingut

Gener 10

Febrer 18

Març 26

Abril 34

Maig 42

Juny 50

Juliol 58

Agost 66

Setembre 74

Octubre 82

Novembre 90

Desembre 98

Autores

Lucy Brownridge és autora i editora de llibres per a nens. Escriu llibres per a infants sobre història de l'art, història, animals i ciència. Té una màster en Història de l'art pel Courtauld Institute of Art i una llicenciatura en Història de l'art per la Universitat de Bristol. Resideix a Londres.

Margaux Samson Abadie és una dissenyadora francesa especialitzada en disseny de patrons, moda i tèxtils, interiors i llibres. S'inspira en la natura, els records de la infància, el folklore, els viatges, la literatura i la música. Treballa preferentment amb tinta, guaix, aquarel·la i ploma.

También podría interesarle...