.

Mites

  • Odín, Quetzalcóatl, Juno, Nanabozho, Baba Yaga, Osiris, Gurzil, Amarok, Ganesha, Nekomata, Ròmul i Rem…
  • Endevina, busca i troba a quines criatures llegendàries, deïtats, esperits o herois pertanyen els noms misteriosos i quin és l’origen de cada un.
  • Un llibre joc únic per conèixer 16 mitologies del món: inuit, celta, japonesa, berber, egípcia, bantú, nòrdica, eslava, hindú, xinesa, polinèsia, aborigen, precolombina, ameríndia, grega i romana.

Versió en castellà

19,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Manon Bucciarelli

48 pàgines

24,5 x 33 cm

Cartoné

9788410048041

Sabies que… des del principi dels temps, els éssers humans han volgut entendre el món que els envolta? S’han preguntat d’on venien, com es va crear la Terra, qui feia que caigués la pluja o per què es ponia el sol. Alguns creien que els déus i les deesses ho decidien tot; altres, que els animals tenien poders i que les plantes eren màgiques. D’aleshores ençà, cada poble ha concebut la seva pròpia mitologia, amb els seus llocs sagrats, herois, monstres, criatures fantàstiques, llegendes, símbols.

Descobrir totes aquestes mitologies és retre homenatge als pobles del món, a les seves diferències i a les seves similituds, i veure el que els uneix en essència: el dubte, la natura i la imaginació!

Contingut

Inuit 8

Nadiua nord-americana 10

Precolombina 12

Bantú 14

Berber 16

Egípcia 18

Romana 20

Grega 22

Celta 24

Nòrdica 26

Eslava 28

Hindú 30

Xinesa 32

Japonesa 34

Polinèsia 36

Aborigen 38

Autora

Manon Bucciarelli és una il·lustradora que s'ha especialitzat en portades de novel·les per al públic adult, tot i que col·labora amb nombroses editorials en una àmplia varietat de projectes. El seu estil, minimalista en l'elecció dels colors i ric en quant a cal·ligrafia, es nodreix del simbolisme de les històries que il·lustra. Alhora, el seu gust per les capitulars il·luminades l'ha portat de manera progressiva a desenvolupar il·lustracions decoratives i motius vegetals.