.

Viatge al món de Shakespeare

  • Viu la bellesa de les obres i els sonets de Shakespeare amb aquest petit llibre per acolorir, exquisidament il·lustrat, adequat per a totes les edats.
  • Assaboreix el deliciós llenguatge de Shakespeare, la seva visió del món i imaginació, juntament amb les citacions més cèlebres de les seves esplèndides obres i sonets.
  • «El món és un escenari, i tots els homes i dones són actors. Al vostre gust».
5,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

William Shakespeare/Good Wives and Warriors

96 páginas

18,5 x 18,5 cm

Rústica con solapas

9788498019797

Acoloreix les magnífiques il·lustracions que commemoren el 400 aniversari de la mort de l’insigne dramaturg i poeta, les obres del qual són les més representades del món.

 

Autors

 

William Shakespeare (1564-2016) va ser un dramaturg, poeta i actor anglés. Conegut en ocasions com El Bard d'Avon, Shakespeare és considerat l'escriptor més important en llengua anglesa i un dels més cèlebres de la literatura universal.

 

Good Wives and Warriors és una associació creativa que va ser fundada per Becky Bolton i Louise Chappell en finalitzar els estudis a la Glasgow School of Art. El seu enfocament experimental i de col·laboració respecte de la il·lustració i la instal·lació els ha dut a presentar exposicions i també una gran diversitat de projectes arreu del món.

También podría interesarle...