.

Art en 30 segons

  • Fes un recorregut per la història de l’art al llarg dels anys des de les pintures rupestres fins a les instal·lacions d’art més modernes.
  • En aquesta guia ràpida trobaràs resums breus, fets sorprenents i missions d’allò més creatives.
  • Ple d’il·lustracions molt acolorides i imatges d’obres mestres, aquest viatge llampec t’endinsarà en la galeria d’algunes de les obres d’art més importants del món.
11,44 €
IVA Incl.
No disponible.

Susie HodgeWesley Robins

96 Págs.

18 x 23 cm

Rústica con solapas

9788417254148

Amb dades breus, petites missions i obres d’art fascinants, aquest llibre guia els nens per un emocionant viatge al voltant d’alguns dels moviments artístics, artistes i obres d’art més importants de tots els temps, des de la prehistòria fi ns al segle XXI.
Cada tema es presenta en un resum breu de 30 segons acompanyat d’una idea fonamental en 3 segons i imatges a tot color. Els temes es reforcen amb elements actius divertits per animar els nens a participar, provar, explorar i descobrir més.


Contingut
Sobre aquest llibre 6
Què és una obra mestra? 8
L’art primitiu 18
Del Reinaixement al rococó 34
Del neoclassicisme al
postimpressionisme 48
L’art modern 62
L’art contemporani 82
Descobreix-ne més 92


Autors
Susie Hodge, màster en història i membre de la Royal Society of Arts, és historiadora de l’art, artista, periodista i autora de més de cent llibres sobre història de l’art, art pràctic i història. També escriu articles per a revistes, elabora recursos digitals i fullets per a museus i galeries, organitza tallers, dona xerrades i conferències arreu del món i col·labora periòdicament en programes de ràdio i televisió i documentals.
Wesley Robins és un il·lustrador guardonat amb nombrosos premis. Es va llicenciar en Il·lustració i Animació a la Universitat de Kingston, Londres.