.

Matemàtiques en 30 segons

  • Et convidem a emprendre un viatge al meravellós món de les matemàtiques, amb explicacions concises i senzilles, unes petites missions d’allò més emocionants i breus resums que t’orientaran.
  • Una introducció a les matemàtiques divertida i fresca, plena d’il·lustracions explicatives a tot color, ideal per a petits matemàtics.
  • Llegeix 30 temes resumits de matemàtiques que et fascinaran, coneix quines són les fi gures més resistens, explora com de grans poden ser els nombres, entén com pots mesurar qualsevol cosa, des de petits insectes fi ns a galàxies gegants, i descobreix com les matemàtiques et poden ajudar a prendre decisions i preveure el futur.
11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Anne RooneyPutri FebrianaDra. Katie Steckles

96 Págs.

18 x 23 cm

Rústica con solapas

9788417254155

Què són les matemàtiques? Per què les necessitem? Saben comptar els ocells? Quin és el major nombre concebible? Aquest llibre respon a aquestes i altres qüestions recollides en 30 temes fascinants. Cada tema es presenta resumit en 30 segons, i es recapitula en una frase de 3 segons i il·lustracions a tot color. A més, inclou divertits exercicis pràctics que estimulen als nens a investigar, explorar i ampliar els seus coneixements.
Amb els seus resums ràpids, petites missions que complir i il·lustracions estimulants, aquest llibre és una introducció fascinant al meravellós món de les matemàtiques.

Contingut
Sobre aquest llibre 6
Un, dos, tres… 8
Formes i figures 24
Els nombres en la natura 44
Mesurem 54
Anàlisi de dades 62
Quines probabilitats hi ha? 82
Descobreix-ne més 92


Autors
Anne Rooney és membre de la Royal Literary Fund (RLF), del Newnham College de Cambridge, i presidenta de l’Educational Writers’
Group, de la Society of Authors. És autora de llibres de temes diversos adreçats al públic infantil i adult.

Putri Febriana és il·lustradora i dissenyadora gràfi ca originària de Jakarta, Indonèsia. Va estudiar a la Universitat Pelita Harapan, a Indonèsia, i s’hi va graduar el 2009. Ha col·laborat amb clients internacionals en publicacions com Real Simple Magazine, The Sunday Telegraph, Stella Magazine UK, SHOP Magazine UK i Glamour Magazine Germany.

La Dra. Katie Steckles és una matemàtica britànica que organitza xerrades i tallers sobre diverses àrees de les matemàtiques.
És doctora en matemàtiques i li agrada fer trencaclosques, resoldre el cub de Rubick i coure al forn menjars amb formes matemàtiques.