.

Tinc dret a salvar el meu planeta

  • Tinc dret a ser un nen que sent curiositat pel món, que estima les plantes i els arbres, es preocupa pels animals i per la igualtat de l’accés a l’aigua, i que s’horroritza davant la presència de plàstic als oceans!
  • Tinc dret a aprendre tot sobre el fascinant món de les abelles i a recitar un poema a classe sobre com protegir-les. Desitjo que tots els habitants de la Terra poguéssim coexistir amb la tortuga llaüt o amb l’orangutan durant molt de temps.
  • Fins i tot tinc dret a manifestar-me al carrer amb els meus pares per expressar els meus desitjos de salvar el planeta. Tinc dret a somiar amb un futur bonic per a aquest meravellós petit planeta blau en el que he nascut.

També en castellà>>

14,33 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Alain Serres / Aurélia Fronty

48 págs

25,5 x 25,5 cm

Cartoné

9788418075384

También disponible en E-book >>

ISBN: 9788418075636

Precio: 7,99€

Quan venen a aquest món, els infants tenen dret a ser estimats, a rebre una alimentació saludable, a anar a una escola oberta a la vida... Ara bé, de què servirà tot això si no tenen dret també a un planeta sa? Per això tenen tot el dret de dir "Prou!" perquè el deixin de maltractar d'una vegada. 

Autors

Alain Serres, mestre de professió, compagina aquesta activitat amb la d'escriure literatura infantil. El 1996 va fundar l'editorial francesa Rue du Monde. És autor de nombrosos llibres infantils, entre ells Mandela. L'africà multicolor, i fins i tot ha escrit una sèrie
infantil per a la televisió.

Aurélia Fronty és una destacada il·lustradora francesa; entre les seves obres figuren Wangari Maathai i Malala. Pel dret de les nenes a l'educació.

También podría interesarle...