.

Supervivència

  • Tant si planifiques una aventura com si només vols aprendre uns trucs per la vida a l'aire lliure, aquest és el llibre perfecte per a tu! 
  • Aquesta guia senzilla i pràctica explica els conceptes bàsics de l'orientació i el senderisme, històries populars d'animals, la construcció de refugis, les tècniques de primers auxilis... i molt més!
  • Les imatges dels apartats "pas a pas" t'ensenyen les destreses més importants i els primers auxilis més avançats; per exemple, aprendràs a construir un refugi amb malesa i a sobreviure a una allau.

També en castellà

19,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Collin Towell

136 páginas

21,5 x 27,5 cm

Rústica con solapas

9788419499134

Les dues primeres i les dues últimes pàgines inclouen una petita guia de supervivència perquè facis fotos i les duguis sempre a sobre.

Desenvolupa les teves capacitats fonamentals per les teves aventures a l'aire lliure!

Contingut

Pròleg 6

Prepara't 8

Les capes de l'equip 9

Llauna de supervivència 10

Orientació 12

En ruta 38

Tècniques d'acampada 72

Primers auxilis 112

Glossari 124

Autor

Colin Towell va obtenir el títol d'instructor de supervivència de combat amb el 22è Regiment SAS després d'afiliar-se a la Marina Reial britànica el 1977. A més del servei actiu, fa més de trenta anys que ensenya habilitats de supervivència en terra ferma, al mar, al desert, a la selva i en climes freds al personal de l'exèrcit britànic, la Marina, el Cos de Marines Reials i les Forces Aèries. Colin també es va encarregar de la formació en supervivència i d'oferir el suport  necessari a Sir Richard Branson en els seus intents de fer la volta al món en globus aerostàtic. A més, és autor de Manual de supervivencia (Blume).