.

L'antiga Grècia en 30 segons

  • Viatja en el temps i endinsa't en el món de l'antiga Grècia. Descobreix els secrets de la vida quotidiana del poble grec, els déus i les deesses que adoraven, les seves guerres i els seus líders i pensadors.
  • En 30 temes breus, aquesta magnífica guia combina fets fascinants i petites missions amb il·lustracions informatives a tot color.
  • Descobreix com es van inventar els Jocs Olímpics, investiga com vivien, què menjaven i com es vestien els antics grecs; aprèn dels seus artistes, filòsofs i científics, i entén com van crear i governar un gran imperi.

També en castellà>>

11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Cath Senker / Essi Kimpimäki

96 pàgines

18 x 23 cm

Rústega amb solapes

Cada tema inclou una pàgina que pots llegir en 30 segons. Si tens molta pressa, en pots llegir el resum en només 3 segons. A més, una altra pàgina amb una il·lustració a tot color proporciona una guia ràpida del tema.  

Si encara disposes d'uns minuts més, pots descobrir els continguts complementaris i provar de fer les activitats pràctiques. Aviat tindràs una bona visió de com era la vida a l'antiga Grècia.

Contingut

Sobre aquest llibre 6

L'ANTIGA SOCIETAT GREGA 8

VIDA A LA LLAR 24

EDUCACIÓ I TREBALL 38

RELIGIÓ I CELEBRACIONS 50

ARQUITECTURA, ARTS I CIÈNCIA 62

LA GUERRA I EL FINAL DE L'EDAT D'OR 78

Descobreix-ne més 92

Autors

Cath Senker és una editora i escriptora de no-ficció establerta al Regne Unit. Ha publicat més de 120 llibres per al públic infantil.

Essi Kimpimäki va estudiar Il·lustració a la Glasgow School  of Art. El seu estil tan alegre infon vida a les seves obres i busca la inspiració en el món natural i en els seus viatges per tot el món.