.

El gegant

—Té les mans amples com taules —va dir l'avi—, les cames llargues com canonades i els peus grossos com uns bots de rem. Ja saps qui vull dir?

—Sí, el gegant secret —va respondre en Guillem amb un sospir—. Me l'has explicat milers de vegades, aquesta història, avi. Te l'has inventat tu!

11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

David Litchfield

40 páginas

22 x 30 cm

Cartoné

9788416965472

En Guillem no li creu al seu avi quan li explica que a la ciutat viu un gegant, on realitza obres bones per ajudar a tots. Sap que un gegant és massa gran per a romandre ocult. A més, per quin motiu voldria quedar-se amagat? No obstant això, a mesura que passa el temps, en Guillem se n'adona que alguns secrets són massa grans per romandre ocults durant massa temps...

Autor

David Litchfield és un il·lustrador de Bedfordshire (Regne Unit). Es va iniciar en el dibuix quan era molt petit, creant còmics de Star Wars i Indiana Jones per als seus germans grans. Des de llavors el seu treball ha estat publicat en revistes, diaris, llibres i samarretes. També ha exposat les seves il·lustracions a nivell individual i en grup, tant al Regne Unit com a la resta d'Europa i els Estats Units. És autor de L'òs i el piano.