.

La llavor i l'ou

  • Un llibre il·lustrat preciós sobre com trobar i conservar l'amistat.
  • La llavor i l'ou es coneixen quan tots dos tenen gairebé la mateixa mida i forma, com dos pèsols en una mateixa beina.
  • Però a mesura que la seva amistat creix, ells també ho fan. Per la llavor, créixer significa fer arrels, però per l'ou significa volar...

També en castellà

12,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Alex Latimer / David Litchfield

32 pàgines

25 x 27,5 cm

Cartoné

9788418725647

I encara que la vida els porta a separar-se, els veritables amics sempre troben el camí per reunir-se novament. I no hi ha dos amics més autèntics que la llavor i l'ou.

Una història que ensenya als nens el valor de l'amistat.

Autors

Alex Latimer viu a Sud-àfrica, prop del límit d'un parc nacional. Així doncs, quan no escriu ni dibuixa, passa el seu temps lliure espantant els babuïns que entren a la seva sala d'estar. És autor de Soc teu?

David Litchfield és un il·lustrador de Bedfordshire (Regne Unit). Es va iniciar en el dibuix quan era molt petit, creant còmics de Star Wars i Indiana Jones per als seus germans grans. Des de llavors el seu treball ha estat publicat en revistes, diaris, llibres i samarretes. També ha exposat les seves il·lustracions a nivell individual i en grup, tant al Regne Unit com a la resta d'Europa i els Estats Units. És autor de L'os i el piano i de L'os, el piano, el gos i el violí.

También podría interesarle...