.

Brunilda i Bru. El robot trapella

La bruixa Brunilda té una gran alegria quan converteix el seu robot de cartó en un de debò. Bip-bip, bip-bip! Però quan el robot entremaliat li pispa la vareta, les coses comencen a anar a mal borràs. El Bru, el gat inseparable de la Brunilda, serà l'encarregat de posar ordre en aquell desgavell!

També en castellà>>

9,52 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Valerie Thomas/Korky Paul

28 págs.

21,5 x 28 cm

Rústica con solapas

9788417757137

Una nova aventura de la simpàtica bruixa Brunilda i el seu inseparable gat Bru. Els més de 5 milions de llibres venuts confirmen l’indubtable èxit d’aquesta original bruixa entre el públic infantil.

La bruixa Brunilda és un atractiu personatge que sempre es troba involucrat en situacions d’allò més còmiques i que en comptades ocasions els seus poders màgics li fan algun tipus de servei. Els encanteris normalment li comporten conseqüències inesperades, i justament aquest fet és el que fa que les seves històries resultin tant divertides per al públic infantil.

Autors

Valerie Thomas, nascuda a Austràlia, va impartir classes a primària i secundària tan a Anglaterra com al seu país, abans de dedicar-se a l’escriptura. El 1986 va rebre l’encàrrec de l’editorial Oxford University Press d’escriure el primer llibre sobre la bruixa Brunilda, i des d’aleshores s’ha convertit en una sèrie de gran èxit que ha estat traduïda a nombrosos idiomes.

Des de que va crear a la Brunilda i al Bru, Valerie Thomas ha portat a aquests dos personatges a viure tot tipus d’aventures: a volar sobre el pal d’una escombra o d’una catifa, a viure en una casa encantada o a visitar un museu de dinosaures, navegar a bord d’un vaixell pirata i, fins i tot, a transportar-se fins a l’espai exterior! Valerie, que viu a Austràlia, no té un pal d’escombra, però ha aconseguit viatjar a la major part de llocs del món.

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l’any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s’hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.

Els seus dibuixos apareixen en més de 35 títols de la Brunilda i el Bru, així com en nombroses antologies poètiques i llibres il·lustrats. Korky, que es descriu a si mateix com el «millor retratista del món», realitza visites a les escoles per a promocionar la seva passió pel dibuix. Viu a Oxford amb la seva dona, a on cuina, normalment, amb la barbacoa.