.

El millor amic de la Brunilda

  • Aquesta és la història de com es van conèixer la Brunilda i el Bru.
  • Quan la Brunilda se'n va a viure a la seva inmensa casa, li sembla que hi ha massa silenci. La Brunilda convida les seves germanes a passar-hi una temporada i, després, apareixen alguns animals de companyia poc convencionals, i esclata el caos.
  • La Brunilda es demana si estarà sola per sempre…, fins que veu un gat negre, brut i escanyolit!

També en castellà>>

12,90 €
Impuestos incluidos
No disponible.

Valerie Thomas / Korky Paul

32 pàgines

21,5 x 28 cm

Cartoné

La col·lecció de la Brunilda i el Bru ha estat la delícia dels lectors, joves i adults, des de 1987. Tots dos s'han convertit en personatges preferits a moltes llars i escoles de tot el món.

Autors

Valerie Thomas, nascuda a Austràlia, va impartir classes a primària i secundària tan a Anglaterra com al seu país, abans de dedicar-se a l’escriptura. El 1986 va rebre l’encàrrec de l’editorial Oxford University Press d’escriure el primer llibre sobre la bruixa Brunilda, i des d’aleshores s’ha convertit en una sèrie de gran èxit que ha estat traduïda a nombrosos idiomes.

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l’any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s’hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.