.

Meravellosos mags

  • Un gran mag mai revela els seus secrets, però aquest llibre ens revela dades sobre vuit il·lusionistes innovadors que van donar forma a la màgia contemporània, entre ells, Adelaide Herrmann, Richard Potter, Harry Houdini i Houdin. 
  • Informació sobre la història primerenca de la màgia, els vuit efectes màgics en què es basen tots els trucs, els components necessaris de la caixa d'eines d'un mag i el paper infravalorat del seu assistent. 
  • Senyores i senyors! Vinguin a conèixer els millors mags de tots els temps. Quin mag és capaç d'atrapar una bala a l'aire i esquivar la mort? Qui pot desafiar les lleis de la gravetat? Fer ballar un ou o aconseguir que una tetera parli? Preparin-se per al·lucinar! 

També en castellà>>

6,95 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Lydia Corry

48 pàgines

23 x 30 cm

Cartoné

Inclou dos espectaculars pàgines desplegables que revelen, entre d'altres, el funcionament secret del jugador d'escacs autòmat i com aconsegueix Howard Thurston extreure totes les coses que es puguin imaginar d'una caixa buida.

Amb consells per convertir-se en mag, una introducció als mags contemporanis de tot el món i un anàlisi de les societats ocultes que han guardat gelosament, durant dècades, els secrets de les il·lusions. 

Contingut

L'art de l'il·lusionisme 6

Que comenci l'espectacle! 8

Autòmats 10

El jugador d'escacs 12

Jean Eugène Robert-Houdin 16

Richard Potter 18

Harry Kellar 20

Long Tack Sam 22

La caixa d'eines d'un mag 24

Adelaide Herrmann 26

Harry Houdini 28

Howard Thurston 30

Més mags meravellosos 34

Dante el mag 36

L'art de l'ajudant dels mags 38

Guardem els secrets màgics 40

La màgia avui dia 42

Com convertir-se en mag 44

Els vuit efectes de la màgia 46

Autora/h3>

Lydia Corry és una il·lustradora britànica, graduada en 2009 pel Royal College of Art. Viu i treballa a Hastings.