.

Les joguines màgiques de la família Claus

  • El Nico Claus treballa amb els seus tres oncles a la botiga Joguines Germans Claus. 
  • L'oncle Joan fabrica les joguines, l'oncle Lluís les revisa i l'oncle Leo hi dona el to màgic! I és que cada joguina fabricada a la botiga dels germans Claus té una gràcia especial que fa que trobi el nen o nena a qui està destinada.
  • Un dia el jove Nico veu una nena amb la cara enganxada a l'aparador de la botiga. Quan desapareix, el Nico la segueix i descobreix que viu al carrer amb molts altres infants. Cap d'ells no ha tingut mai una joguina. Aquella nit, el Nico promet que cada nen tindrà la joguina dels seus somnis, i així neix una nova llegenda sobre el pare Noel.

També en castellà

14,33 €
IVA Incl.
Quantity:

David Litchfield

40 páginas

22 x 30 cm

Cartoné

9788419094773

También disponible en E-book >>

ISBN: 9788419499523

Precio: 7,99€

Aquesta història màgica és un regal d'allò més alegre basat en la bondat, l'amabilitat vers els altres, la generositat i l'autèntic esperit del Nadal.

Autor

David Litchfield va començar a dibuixar quan era molt jove. Els seus herois de la il·lustració i principals influències són Albert Uderzo, Sylvain Chomet i Raymond Briggs. Litchfield crea les seves obres úniques i evocadores mitjançant diverses tècniques tradicionals, i uneix els diferents elements amb Photoshop per crear unes escenes espectaculars a gran escala. L'os i el piano, el seu primer llibre il·lustrat, va rebre el premi Waterstones Children's Book del 2016 en la categoria de llibre il·lustrat i es va convertir en un èxit internacional. És autor de nombrosos títols destinats al públic infantil.