.

Història de les paraules per a nens

  • Des dels inicis del llenguatge, els humans han inventat infinites maneres de comunicar-se mitjançant paraules. 
  • Des dels jeroglífics fins al haiku, des de la llengua de signes fins a Shakespeare, la paraula ha estat essencial per compartir idees. 
  • Coneix persones de tot el món famoses per l'ús que han fet de les paraules i descobreix com tu també pots emprar les paraules per aconseguir que el món sigui un lloc millor.

També en castellà

19,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Mary Richards / Rose Blake

95 pàgines

21,5 x 28 cm

Cartoné

9788419499172

En aquesta història de les paraules, considerarem què són les paraules i la manera com les utilitzem. Veurem com les usem per parlar els uns amb els altres, escriure històries i registrar el passat. Descobrirem com els nostres avantpassats més remots van utilitzar el llenguatge i van començar a apuntar paraules, així com les eines que van haver d'inventar per fer-ho.

Explorarem també la manera com la tecnologia ha canviat la manera com les persones s'han comunicat al llarg dels anys, des de la invenció del paper i la impremta a la creació dels telèfons intel·ligents. En aquest llibre trobareu nombrosos escriptors, inventors, científics i oradors que utilitzen les paraules d'una manera meravellosa. A més, coneixeràs personatges de tots els temps.

Contingut

Introducció 6

La primera paraula 8

L'escriptura de les paraules 18

La lectura de les paraules 30

L'aprenentatge de les paraules 44

El poder de les paraules 54

Paraules secretes 66

Paraules poètiques 74

La darrera paraula 82

Idiomes en perill 84

Una xarxa informàtica mundial 86

Llenguatge computacional 88

Cronologia 90

Glossari 92

Fonts 93

Solucions 93

Autores

Mary Richards és editora d'art, escriptora i il·lustradora. Va adaptar i editar Historia de las imágenes para niños, de David Hockney, i és autora també d'Història de la música per a nens.

Rose Blake és una artista i il·lustradora, guardonada amb diversos premis, que ha treballat en nombrosos llibres per a nens, entre d'altres, Historia de las imágenes para niños, Història de la música per a nens i Cómo ser un súper artista.