.

L'amor fa créixer el jardí

  • De la il·lustradora de Prohibida l'entrada als elefants arriba aquest llibre d'inspiració personal, ple de dolces imatges, sobre una nena que estableix una estreta relació amb el seu avi en tenir cura del jardí. 
  • La nena observa els insectes i les flors i percep la bona olor de la terra del jardí del seu avi. Ell taral·leja mentre rega les seves preuades plantes. I quan dona a la nena una flor, tenir-ne cura l'ensenya a sentir l'amor del seu avi. A mesura que passa el temps, la nena creix i el jardí del seu avi es fa més petit, però ella mai no oblida el que va aprendre ni perd la proximitat amb el seu avi.
  • Inspirada en la pròpia família de l'autora, aquesta bonica història personal celebra l'amor que uneix les famílies i ens fa ser qui som.

Versió en castellà

14,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Taeeun Yoo

40 pàgines

23 x 25 cm

Cartoné

9788419499974

Autora

Taeeun Yoo va néixer a Corea i va créixer a Seül, a la bonica casa enjardinada del seu avi, al si d'una família tradicional, entre els bonsais i les orquídies, i observant com la seva besàvia confeccionava vestits coreans tradicionals. Va estudiar pinzell coreà a la Universitat de Hong Ik, a Corea del Sud, i més endavant es va traslladar a Nova York per assistir al postgrau d'Il·lustració a la School of Visual Arts. Ha rebut dues vegades el premi The New York Times al millor llibre il·lustrat. Prohibida l'entrada als elefants s'ha traduït a 14 idiomes. Viu a Corea del Sud.