.

Brunilda i Bru. La festa de l'esport

  • La Brunilda i el Bru participen en la Festa de l'esport que se celebra a la seva localitat. L'esdeveniment principal és la cursa d'obstacles amb escombra, que és d'allò més emocionant. 
  • Aquest any la Brunilda està decidida a guanyar-la una vegada per totes, però podrà volar de dret a la victòria amb el Bru?
  • Una aventura esportiva de la Brunilda i el Bru!
12,40 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Valerie Thomas / Korky Paul

32 pàgines

21,5 x 28 cm

Cartoné

9788419785213

La col·lecció de la Brunilda i el Bru ha estat la delícia dels lectors, joves i adults, des del 1987. Tots dos s'han convertit en personatges preferits a moltes llars i escoles de tot el món.

Autors

Des que va crear la Brunilda i el Bru, Valerie Thomas ha portat aquests dos personatges a viure tota mena d'aventures: a volar sobre el pal d'una escombra o una catifa, a viure en una mansió encantada o a visitar un museu de dinosaures, navegar a bord d'un vaixell pirata i, fins i tot, traslladar-se a l'espai exterior! Valerie, que viu a Austràlia, no té un pal d'escombra, però ha aconseguit viatjar a la majoria de llocs del món.

Korky Paul, nascut a Zimbabwe, és un il·lustrador ben conegut a nivell mundial. Els seus dibuixos apareixen en més de 35 títols de la Brunilda i el Bru, així com en nombroses antologies poètiques i llibres il·lustrats. Korky, que s'autodefineix com el "millor retratista del món", fa visites a les escoles per promocionar la seva passió pel dibuix. Viu a Oxford amb la seva dona, on cuina, generalment, a la barbacoa.