.

L'Os, el piano i el concert de l'Osseta

  • Recordes la història de l'Os que va trobar un piano al bosc?
  • Al cap d'uns anys, el somni ha arribat a la seva fi i l'Os ha tornat al bosc. El piano està oblidat a la clariana... 
  • Podrà l'Osseta convèncer el seu pare perquè el torni a tocar?

Versió en castellà

12,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

40 pàgines

22 x 30 cm

9788419785671

Aquesta és la història de l'Os, que va trobar un piano al bosc i, amb la seva música, es va convertir en una gran estrella. Va tocar la seva música davant de milions d'admiradors i tots els seus somnis es van fer realitat. Tot i això, el públic es va anar reduint, els pianos eren cada vegada més senzills i els aplaudiments es van anar apagant.

Així que l'Os decideix retirar-se. De tornada al bosc, se sent trist perquè el seu somni s'ha acabat, però alhora molt feliç amb la seva petita Osseta! Quan aquesta ensopega amb el seu piano al bosc, no es pot creure que el seu pare asseguri que ningú vol escoltar la seva música. Així que se li acudeix un pla per demostrar que està equivocat.

Autor

David Litchfield és un il·lustrador de Bedfordshire (Regne Unit). Es va iniciar en el dibuix quan era molt petit, creant còmics de Star Wars i Indiana Jones per als seus germans grans. Des de llavors el seu treball ha estat publicat en revistes, diaris, llibres i samarretes. També ha exposat les seves il·lustracions a nivell individual i en grup, tant al Regne Unit com a la resta d'Europa i els Estats Units.