.

El camí de la lloba

  • Una èpica novel·la de la història de la humanitat a través de la recerca d’aventures d’una nena.
  • La Tuuli es una nena prehistòrica que viatja amb la seva tribu al llarg de les estacions: acampa, caça per menjar i es protegeix dels nombrosos perills amb que els amenaça el clima. 
  • La Tuuli sap que hi ha un mon mes gran allà fora i, quan veu un noi estrany que volta a prop del campament, s’adona que ell li podria oferir l’aventura que esta buscant. 

Versió en castellà

21,15 €
Impuestos incluidos
No disponible.

Alice Roberts / Keith Robinson

336 pàgines

15,5 x 21,5 cm

Cartoné amb sobrecoberta

9788410268227

Un gran relat amb un profund rerefons humà, ple d’animals salvatges, vastos paisatges i perills vertiginosos, inspirat en descobertes antropològiques reals. 

Uneix-te a la Tuuli en el viatge de la seva vida i coneix el principi de totes les nostres històries. —És allà on anem —va dir la Tuuli, acariciant el pèl suau del clatell de la lloba. I es va endinsar en la immensitat de la tundra.

Autors

Alice Roberts és professora universitària, escriptora i presentadora de televisió. Està especialitzada en anatomia humana, fisiologia, evolució, arqueologia i història. Alice va fer el seu debut televisiu el 2001 amb Time Team, de Channel 4. Més endavant, va treballar de guionista i presentadora a altres programes de la BBC Two. És, a més, presentadora de la popular sèrie de televisió Digging for Britain. Des del 2012, és professora de Compromís públic amb la ciència a la Universitat de Birmingham. Autora supervendes de no-ficció per a adults, El camí de la lloba és la seva primera novel·la infantil / juvenil.

Il·lustracions de Keith Robinson