.

Natura

  • Òrix, rossinyol, peix rem, saguaro, varec, martinet, duc blanc, rèmora, nàutil, raflèsia, alfals… endevina, busca i troba a quina espècie animal o vegetal pertanyen aquests noms tan estranys i meravellosos, i també en quin biòtop viuen.
  • Una immersió al cor de 16 ecosistemes, de les jungles als rius, dels abismes als horts, passant per les ciutats i les muntanyes... per descobrir més de 90 espècies vegetals i animals tot divertint-te.
  • Un llibre joc únic per conèixer i descobrir la natura i ampliar el teu vocabulari.

Versió en castellà

19,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Manon Bucciarelli

48 pàgines

24,5 x 33 cm

Cartoné

9788410048584

Sabies que cada ésser viu fa una funció en el seu entorn? Entre les espècies es produeixen un gran nombre d’interaccions, moltes vegades positives, d’altres, cruels, però sempre són profitoses. Algunes n’alimenten d’altres amb els seus excrements o a costa de la seva vida, mentre que d’altres ofereixen aixopluc, una mica d’ombra o calor...

Tot i que algunes espècies estan amenaçades, i amb elles, tot l’equilibri del seu entorn, els científics en descobreixen de noves cada dia!

Contingut

Jungles 8

Sabanes 10

Deserts 12

Platges 14

Esculls 16

Oceans 18

Abismes 20

Banquises 22

Estanys 24

Ciutats 26

Horts 28

Vergers 30

Prats 32

Rius 34

Boscos 36

Muntanyes 38

Autora

Manon Bucciarelli és una il·lustradora que s'ha especialitzat en portades de novel·les per al públic adult, tot i que col·labora amb nombroses editorials en una àmplia varietat de projectes. El seu estil, minimalista en l'elecció dels colors i ric en quant a cal·ligrafia, es nodreix del simbolisme de les històries que il·lustra. Alhora, el seu gust per les capitulars il·luminades l'ha portat de manera progressiva a desenvolupar il·lustracions decoratives i motius vegetals. És autora també de Mites, d’aquesta mateixa col·lecció. 

También podría interesarle...

Mites