.

Stephen Hawking. Petits relats

  • Com va arribar a ser Stephen Hawking una de les estrelles més brillants de la ciència?
  • Estava decidit a investigar alguns dels grans misteris de l’existència i mai no es va rendir, tot i les dificultats amb què es va topar al llarg de la vida.
  • Descobreix com aquest científic extraordinari es va convertir en un escriptor d’èxit que va canviar la nostra visió de l’univers.

També en castellà 

11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Isabel Thomas/Marianna Madriz

64 pàgs.

15 x 19 cm

Cartoné

9788417757540

Des d’artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d’una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.

Autores

Isabel Thomas és una escriptora sobre temes científics i infantils, preseleccionada en 2016 per al premi de la Royal Society Young Book Award, l’ASE Science Book of the Year i, el 2011, el Blue Peter Book Award. És autora de més d’un centenar de llibres, entre d’altres, Marie Curie, Nelson Mandela, Stephen Hawking i Amelia Earhart, d’aquesta mateixa col.lecció, a més de redactora d’articles i material divulgatiu.

Marianna Madriz és una il·lustradora veneçolana, resident a Londres. La seva obra s’inspira en la il·lustració dels anys cinquanta, les pel·lícules, les novel·les del realisme màgic, la música bossa nova i el seu propi rerefons personal. Entre els seus clients figuren Laurence King Publishing, Creative Review, Marimo i House of Illustration, entre d’altres. Ha il.lustrat també Frida Kahlo, d’aquesta mateixa col.lecció.