.

Marie Curie. Petits relats

  • Per què va ser Marie Curie una superestrella de la ciència? 
  • Va ser la primera dona a aconseguir un premi Nobel, va trobar dos elements químics nous, va ajudar a descobrir tractaments contra el càncer i fins i tot va inventar el terme radioactivitat, tot i que finalment va pagar un preu molt alt per la seva dedicació a la física…
  • Coneix una de les personalitats més brillants de la ciència a través d’aquest recorregut tan original per la seva vida fascinant.

També en castellà>> 

11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Isabel Thomas / Anke Weckmann

64 pàgs.

15 x 19 cm

Cartoné

9788417254612

Des d’artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d’una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.

Autores

Isabel Thomas és una escriptora sobre temes científics i infantils, preseleccionada en 2016 per al premi de la Royal Society Young Book Award, l’ASE Science Book of the Year i, el 2011, el Blue Peter Book Award. És autora de més d’un centenar de llibres, a més d’articles i material divulgatiu.

Anke Weckmann és originària d’un petit poble prop de Hannover, a Alemanya, però en 2001 es va traslladar a Londres per estudiar Il·lustració al Camberwell College of Art i al Kingston University, on es va graduar en 2005. El seu treball apareix en revistes, publicitat en llibres, postals i targetes de felicitació, així com altres productes. Li apassiona dibuixar, encara que també gaudeix amb el ioga, li agrada córrer, escoltar audiollibres i menjar moltes patates.