.

Fernando de Magallanes. Petits relats

  • Per què Fernando de Magallanes és un dels exploradors més importants del món?
  • Va dirigir la primera expedició que va aconseguir fer tota la volta al món, va descobrir una drecera «impossible», va posar nom a un oceà i va demostrar que la Terra és rodona.
  • Descobreix les gestes d’un dels exploradors més tenaços i intrèpids en aquesta magnífica guia sobre la seva apassionant vida.

També en castellà>> 

11,44 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Isabel Thomas/Dàlia Adillon

64 pàgs.

15 x 19 cm

Cartoné

9788417757526

Des d’artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d’una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.Autores

Isabel Thomas és una escriptora sobre temes científics i infantils, preseleccionada en 2016 per al premi de la Royal Society Young Book Award, l’ASE Science Book of the Year i, el 2011, el Blue Peter Book Award. És autora de més d’un centenar de llibres, entre d’altres, Marie Curie, Nelson Mandela, Stephen Hawking i Amelia Earhart, d’aquesta mateixa col.lecció, a més de redactora d’articles i material divulgatiu.

Dàlia Adillon és una il·lustradora barcelonina que viu i treballa a Bristol, Regne Unit. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb un Certifi cat d’Aptituds Pedagògiques en Educació Visual i Plàstica i una especialització en Il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona. Es va especialitzar també en Il·lustració a l’escola ISIA Urbino. El seu treball ha estat exposat a Barcelona, Londres, Roma, Guadalajara (Mèxic), Sharjah (Emirats Àrabs Units) i Taipei. Imparteix així mateix cursos i tallers, tots relacionats amb l’expressió artística. Ha il.lustrat també Amelia Earhart, d’aquesta mateixa col.lecció.