.

Nelson Mandela. Petits relats

  • De quina manera Nelson Mandela va inspirar el món?
  • Revolucionari contrari a l’apartheid, polític i filantrop, el viatge de Nelson Mandela des que va ser considerat un pres polític fins que va ser proclamat president de Sud-àfrica és una història increïble de triomf davant l’adversitat.
  • Endinsa’t en el relat d’aquesta vida extraordinària i descobriràs la lluita de tot un país per la llibertat.

També en castellà>> 

11,44 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Isabel Thomas/Hannah Warren

64 pàgs.

15 x 19 cm

Cartoné

9788417492427

Des d’artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d’una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.

Autores

Isabel Thomas és una escriptora sobre temes científics i infantils, preseleccionada en 2016 per al premi de la Royal Society Young Book Award, l’ASE Science Book of the Year i, el 2011, el Blue Peter Book Award. És autora de més d’un centenar de llibres, entre d’altres, Marie Curie i Amelia Earhard, d’aquesta mateixa col.lecció, a més de redactora d’articles i material divulgatiu.

Hannah Warren és una il·lustradora que viu i treballa al sud de Londres. Va estudiar al Central St Martins i a The RCA. La seva obra és divertida i està plena d’energia. Li agrada dibuixar a la gent a l’exterior, animals, plantes, llocs i bicicletes.