.

Anna Frank. Petits relats

  • Com es va convertir l’Anna Frank en una escriptora famosa arreu del món?
  • Va fer servir les paraules i l’enginy per acostar la realitat de la guerra a milions de persones, i també per demostrar que la bondat i l’esperança poden prevaldre fi ns i tot en els moments més foscos.
  • Coneix la vida extraordinària de l’Anna i el diari que va canviar el món.

       També en castellà>>

11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Isabel Thomas / Paola Escobar

64 págs

15 x 19 cm

Flexi

9788418075186

Des d’artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d’una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.

Autores

Isabel Thomas és una escriptora sobre temes científics i infantils, preseleccionada en 2016 per al premi de la Royal Society Young Book Award, l'ASE Science Book of the Year i, el 2011, el Blue Peter Book Award. És autora de més d'un centenar de llibres, entre d'altres, Marie Curie, Nelson Mandela, Stephen Hawking i Amelia Earhart, d'aquesta mateixa col.lecció, a més de redactora d'articles i material divulgatiu.

Paola Escobar és una dissenyadora gràfica i il·lustradora freelance colombiana, que treballa en l'àmbit de la publicitat, editorial i musical. Viu a Bogotá.