.

Maya Angelou. Petits relats

  • Com va aconseguir Maya Angelou fer sentir la seva veu?
  • Va ser escriptora, cantant, ballarina, professora i activista pels drets civils. Va promoure campanyes per la igualtat de drets dels negres als Estats Units i Sud-àfrica. Va viatjar per tot el món, però mai no va oblidar els seus orígens.
  • Segueix la trajectòria de la Maya des de la botiga de queviures de la seva àvia fins a la lectura que va fer d'un poema per al president Bill Clinton.

Versió en castellà

11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Danielle Jawando / Noa Snir

64 pàgines

15 x 19 cm

Cartoné

9788419499707

Des d'artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d'una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.

Autores

Danielle Jawando és autora, guionista i professora d'escriptura creativa a la Universitat Metropolitana de Manchester. És autora de diversos llibres (alguns premiats), així com de diverses obres de teatre breus representades a Manchester i Londres. Danielle també ha treballat a Coronation Street com a guionista.

Noa Snir és una il·lustradora entusiasta del color i un ratolí de biblioteca. Originària de Jerusalem, actualment viu i treballa a Berlín. Es va graduar amb honors de l'Acadèmia Bezalel d'Art i Disseny el 2012 i de la Universitat de les Arts de Berlín (UdK) el 2016.