.

Leonardo da Vinci. Petits relats

  • Per què Leonardo da Vinci va ser un geni?
  • Va ser artista, inventor, arquitecte, enginyer, matemàtic, escultor i científic; va pintar algunes de les obres d'art més famoses del món i va dissenyar més de 400 màquines increïblement avançades al seu temps.
  • Coneix una de les ments més brillants de la història en aquesta guia tan amena sobre la seva extraordinària vida.

Versió en castellà

11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Isabel Thomas / Katja Spitzer

64 pàgines

15 x 19 cm

Cartoné

9788419499684

Des d'artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d'una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.

Autores

Isabel Thomas és una escriptora sobre temes científics i infantils, preseleccionada en 2016 per al premi de la Royal Society Young Book Award, l'ASE Science Book of the Year i, el 2011, el Blue Peter Book Award. És autora de més d'un centenar de llibres, entre d'altres, Marie Curie, Nelson Mandela i Amelia Earhard, d'aquesta mateixa col·lecció, a més de redactora d'articles i material divulgatiu.

Katja Spitzer és una il·lustradora alemanya, de Saxònia-Anhalt i resident a Berlín, que va estudiar també Història de l'Art. Ha il·lustrat nombrosos llibres infantils.