.

Mireia l'Abella. Bestioles curioses

Hi havia una vegada una abella que s'anomenava Mireia i que vivia en una diminuta caseta al peu d'un roser. L'abella es passava el dia de flor en flor per tot el jardí i quan arribava a la seva llar preparava pots de mel i caramels. Però un bon dia, al tornar a la seva caseta, s'ho va trobar tot remogut i amb la majoria dels pots de mel buits.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788495939968

Va sortir enfurismada de casa seva buscant el culpable i preguntant a tots els seus veïns si sabien quelcom del què havia pogut passar. Ningú va poder-li contestar. Així doncs, la Mireia va tornar a casa disposada a anar-se a dormir i oblidar-se una mica de l'assumpte. Però, a que no sabeu què es va trobar al seu llit?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...